office@inter-conti.ro

Imaginea calitatii...

Parteneri

HERZ ARMATUREN comercializeaza repere pentru instalatii termice si sanitare: teava polietilena armata, fitinguri, robinete de reglare, robinete termostatice, sisteme electronice de reglare pentru incalzire, sisteme de racordare prin distribuitoare, robinete cu reglare manuala (simple sau cu prereglare), robinete de reglare pentru coloane STROMAX, robinete de trecere cu bila, sisteme speciale de racordare a radiatoarelor Herz, fitinguri mecanice si prin presare pentru tevi din polietilena, cutii complet echipate pentru incalzirea prin pardoseala, teava din polietilena cu insertie de aluminiu, cazane cu combustibil biomasa. Toate produsele HERZ ARMATUREN sunt agrementate MLPAT.

Valvex S.A. este unul dintre cei mai importanti producatori polonezi pe piata Europeana de armaturi pentru instalatii si baterii sanitare. Dezvoltarea permanenta a tehnologiilor de fabricare si extinderea continua a vânzarilor produselor noastre ne-a situat în fruntea companiilor din acesta bransa.

WILO România face parte din grupul WILO SE - producător de top în domeniul pompelor şi sistemelor de pompare pentru instalaţiile de încălzire, climatizare şi răcire, alimentării cu apă şi evacuării apei uzate. Fondată în 1872, ca fabrică de produse din cupru şi alamă de către Louis Opländer, compania are reprezentanţe în mai mult de 60 de ţări şi peste 6.700 de angajaţi. În anul 2011, cifra de afaceri a fost de 1.07 mld euro. Progresul tehnologic al companiei are un lung istoric, acesta datând de aproape 140 de ani. La Wilo, ideile vizonare sunt transformate în soluţii inteligente şi inovaţii care stabilesc punctele de referinţă din industrie. Produsele Wilo reprezintă calitate premium, uşurinţă în utilizare şi eficienţă energetică.

TECE a luat fiinta in anul 1955 pornind de la experienta acumulata prin practica de catre un birou de proiectare. Cultura tehnica se pastreaza si astazi, iar solutiile oferite sunt dezvoltate pornind de la nevoile practice ale specialistilor in domeniu, avand la baza intrebarea: "Poate fi facut mai bine, mai repede, mai usor si mai atractiv".

TECE este o companie de dimensiuni medii, condusa de catre proprietari si este definita de oamenii implicati. Cultura organizationala este una pe termen lung, presupune o crestere controlata si se bazeaza pe filozofie axata pe principiul apropierii de client.

Grupul HALCOR reprezinta sectorul de fabricare si tranzactionare a produselor din cupru din VIOHALCO. Prin intermediul bazei de productie puternice, care include fabrici in Grecia, Bulgaria si România, Grupul HALCOR produce si distribuie produse din cupru si aliaje de cupru din aliaj cabluri laminate si extrudate fiind in acelasi timp singurul producator de tevi de cupru si produse laminate zinc din Grecia.

IRSAP din 1963 este lider italian si unul dintre liderii europeni in fabricarea caloriferelor tubulare din otel. Istoria intreprinderii este caracterizata de o continua cercetare tehnologica, de dorinta de a amenaja cu caldura si de a crea produse inovatoare care imbina funtionalitatea si estetica. Prioritati ale intreprinderii sunt fiabilitatea, calitatea, confortul persoanelor si respectul pentru natura.

Rettig Heating Sp. z o.o. este o parte a concernului Rettig ICC Group, cel mai mare producător de radiatoare din lume. Marca de frunte a concernului Rettig este Purmo, liderul indiscutabil pe mai multe pieţe europene, inclusiv în Polonia. În Polonia, sub marca Purmo sunt comercializate radiatoarele de baie şi sistemele de încălzire prin pardoseală.

Grupul Bosch este unul din liderii globali ai furnizorilor de tehnologie si servicii. Grupul Bosch cuprinde compania Robert Bosch GmbH si aproximativ 300 de filiale si companii regionale din peste 60 de tari. Aceasta dezvoltare la nivel global, productia si reteaua de vanzari reprezinta fundatia unei continue cresteri. Bosch investeste mai mult de 3,5 miliarde de Euro in fiecare an in cercetare si dezvoltare, iar in ultimii ani a inregistrat peste 3800 de patente in toata lumea. Compania a fost infiintata in Stuttgart in 1886 de catre Robert Bosch (1861-1942) sub numele „Atelier de mecanica fina si inginerie electrica".

Ariston Thermo Romania SRL este filiala a Ariston Thermo Grup, lider international in productia si furnizarea unei game complete de echipamente si servicii destinate incalzirii si producerii de apa calda menajera.
Portofoliul de produse Ariston Thermo Romania SRL se compune din centrale termice murale si de pardoseala, conventionale si in condensare, boilere electrice si indirecte, instanturi pe gaz, aparate de aer conditionat si panouri solare.

De peste 100 de ani Saunier Duval fabrica produse durabile ce au in comun capacitatea de a-si dovedi excelenta zi de zi. Echipele de cercetare dezvoltare lucreaza pentru a satisface nevoile dumneavoastra de incalzire, racire si apa calda menajera, in functie de tipul de locuinta si de modul de viata.

Grupul Viessmann, cu peste 7000 de angajati este unul dintre principalii producatori de echipamente de incalzire la nivel mondial si detine cea mai bine vanduta marca de cazane de pardoseala din Europa.

Sistemele de incalzire Viessmann stabilesc noi standarde. Cercetarea si dezvoltarea reprezinta baza realizarii noastre. Impreuna cu experti din institutii stiintifice, inginerii nostrii concep sistemele de incazire ale viitorului, incepand cu cazanele cu emisii foarte reduse de noxe, continuand cu utilizarea eficienta a surselor regenerabile de energie, si pana la sistemele complet automatizate, controlate prin internet sau wap.

De peste 135 de ani, Vaillant a stabilit standardele pe piata sistemelor de incalzire. Fiecare produs Vaillant nou, a revolutionat domeniul comfortului casnic.

Chiar daca Vaillant este numarul 1 în Europa la productia de boilere si centrale termice, inovatia ramane pe primul loc. Produsele Vaillant au atins cel mai mare grad de eficienta si de reducere a emisiilor de noxe dezvoltand o reputatie de invidiat pentru performanta, calitate si fiabilitate.