• Pentru al cincilea an consecutiv, companii din România și-au dat întâlnire la București în preajma Zilei Naționale a României pentru a participa în turneul de fotbal .CUPA..UNIRII .2018..

• Marcată de Centenarul Marii Uniri, ediția 2018 a realizat  o premieră în “Fotbalul pentru Companii” prin prezența unei echipe din străinătate: PKO Bank Polskidin Varșovia (Polonia).

• Tabloul celor 8 participante ale competiției organizată la Arena Alexandreea Club, în 15-16 Dec.2018, a fost completat cu echipe care au avut în componență nuclee de jucători din mai multe zone geografice: Inter Conti(Suceava), Continental Automotive Products (Timișoara), Marina Militară (Constanța), NetRom (Craiova), ADSA (București+Ilfov+Dâmbovița), Catena Racing Team(București+Argeș+Constanța) și Marco Vet (București), ultimele două reprezentând Liga Companiilor din București.

• • Capi de serie prin prisma rezultatelor din ediția trecută, Marina și NetRom au fost depășite în clasamentele grupelor de formațiile ce aveau să își dispute finala. Cu un joc elaborat și o tehnicitate ridicată, bucovinenii de la Inter Conti i-au învins pe bănățenii de la Continental AP, scor 4-1 (1-1), și au dus în premieră trofeul “Cupei Unirii” în nordul țării.
Bucureștiul a avut un derby intern pentru locurile 5-6, Catena și Marco Vet evoluând în turneu subturate și pe fondul unor absențe în lot. Totodată, ADSA a reușit să evite ultimul loc, ocupat de PKO Bank Polski, formația din Polonia impresionând prin fair-play în condițiile în care a dorit să bifeze cât mai multe din obiectivele turistice oferite de capitala noastră.

• Oficiată de președintele uniunii europene de profil EFBLU, Pawel Dimow, festivitatea de premiere i-a remarcat individual pe Eduard Julei (Suceava) – MVP și Emil Sîrbu (Timișoara) – portarul turneului. Turneul a beneficiat de aportul unui număr de șapte arbitri, printre care s-a aflat ca de obicei și Marian Stoian din Mangalia.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

clear formPost comment