INTER CONTI

Importatori și distribuitori în domeniul
instalațiilor termice și sanitare


S.C.Inter Conti Com S.R.L. a fost infiintata in anul 1998 si este unul dintre principalii importatori si distribuitori de instalatii termice si sanitare. Firma se adreseaza in principal depozitelor si societatiilor de executie cat si persoanelor fizice, avand reteaua proprie de magazine.In cadrul companiei exista o echipa de 40 de angajati, toti cu o vasta experienta in domeniul instalatiilor, punand accentul pe promtitudine si seriozitate.

S.C.Inter Conti Com S.R.L. este importatorul si distribuitorul urmatoarelor companii: KALDE, VALVEX, MOTAN, PURMO, ARISTON, ATMOS, ARCA ASPIRO, VAILLANT, VIESSMANN etc.

Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra, suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre.

Firma executa diverse lucrari de instalare si montare: instalatii termice si sanitare, centrale termice, climatizare, ventilare, PSI , service centrale termice.

La realizarea proiectelor participa instalatori si ingineri autorizati ISCIR: PTA1 , PTC9 cu experienta in domeniu, respectand reglementarile si normativele in vigoare. Firma ofera montaj profesionist, echipamente si automatizari moderne, service si garantie, efectuarea de VTP-uri (verificari tehnice periodice).

Principalele produse importate si comercializate:

  • Tevi si fitinguri din cupru;
  • Tevi si fitinguri din PPR;
  • Tevi si fitinguri din PEX-AL;
  • Tevi din PVC;
  • Centrale termice pe combustibil solid;
  • Radiatoare din otel si aluminiu;
  • Robineti;
  • Fitinguri.

Sc Inter Conti Com SRL ofera solutii, privind instalarea si montarea instalatiilor sanitare si alegerea cat mai corecta conform necesitatilor clientului a produselor necesare. Satisfacerea continua si completa a clientilor, reprezinta dezideratul strategic al activitatii firmei. Politica in domeniul calitatii, se materializeaza prin proiectarea, dezvoltarea, executia, comercializarea si sustinerea dupa vanzarea produselor si serviciilor oferite care sa satisfaca integral cerintele clientilor, precum si cerintele legale si reglementate, luand in considerare eficienta economica a actiunilor intreprinse.

Prin reteaua sa de magazine, depozite si showroom din judetul Suceava (George Enescu, Gura Humorului, cat si in Municipiul Botosani ), firma doreste sa satisfaca cerintele clientilor intr-un mod cat mai prompt si eficient. Pe lângă promptitudine, seriozitate, consiliere şi consultanţă, serviciile oferite de firma, transforma vizita la Inter Conti într-o invitaţie de a reveni oricând într-un mediu dedicat nevoilor clientilor.